Le Danseur Terrible

People have asked me why I chose to be a dancer. I did not choose: I was chosen to be a dancer, and, with that, you live all your life.
-Martha Graham-

Olen tanssinopettajaksi opiskellut tanssitaiteen ammattilainen. Työskentelen niin opettajana, koreografina kuin tanssijanakin sekä teen omiin ja muiden teoksiin valokuvausta ja videoeditointia. Tanssiteknisenä pääaineenani olen opiskeluut klassista balettia, mutta olen tehnyt tuttavuutta myös muiden taidetanssin muotojen sekä monien katutanssilajien kanssa.

Blogia kirjoitan eräänlaisena portfoliona, mutta myös omana ajatushautomona. Tähän mennessä olen kirjoittanut näkemistäni teoksista, lukemistani tanssialan kirjoista, opiskelukokemuksista, varusteista ja monesta muusta tanssia sivuavasta asiasta. Olen julkaissut myös muilla alustoilla tanssintutkimusta sivuavia tekstejä Suomessa ja kansainvälisesti.

Arvosteluja kirjoitan henkilökohtaisesta näkökulmasta pitämättä objektiivisuutta itseisarvona. Näen täydellisen objektiivisuuden mahdottomana, joten mielummin annan arvostelujen nojata selkeästi persoonaani ja elämänkokemukseeni.

Blogiin liittyy kiinteästi Facebook-sivu, jonne päivitän uusien blogikirjoitusten lisäksi myös muita mielenkiintoisia tanssikirjoituksia ja -videoita. Lisäksi tanssillista elämänmenoani voi seurata Instagram-kuvapalvelussa.

danseur