Pääosassa baletti

Joskus on mahdollista tuntea valinneensa oikein. Olevansa oikeassa paikassa ja oikeiden asioiden parissa. Koin tuon tunteen hyvin selkeästi aloittaessani opiskelun puolitoista vuotta sitten. Olin jättänyt hyvän työpaikan ja tutut kuviot muuttaakseni opiskelemaan kaupunkiin josta tunsin vain yhden ihmisen. Kuitenkin minulle oli täysin selvää, että tämä muutos oli tarpeellinen juuri tässä hetkessä.

Läheiset ja kollegat ovat sen jälkeen kysyneet monta kertaa, että kaduttaako ja haluanko jo muuttaa takaisin. Vastaus on ollut joka kerta sama.

Halusin alusta lähtien opiskella klassista balettia pääaineena – valitsin koulunkin sen perusteella – ja mielipide ei ole tähän mennessä muuttunut. Opetussuunnitelmamme mukaan olemme nyt kaikki luokallamme opiskelleet puolentoista vuoden aikana yhtä paljon balettia, jazztanssia ja nykytanssia. Toisen vuoden kevätlukukauden tänään alkaessa aloitimme viimein opiskelut itse valitsemiemme pääaineiden mukaisissa ryhmissä. Käytännössä se tarkoittaa yhä mahdollisuutta treenata kaikkia lajeja, mutta opinnot painottuvat pääaineen mukaan.

Aamutreenin alkaessa pienen joukkomme kerääntyessä tangon ääreen tunsin taas olevani oikeassa paikassa. Asia näyttäytyi minulle harvinaisen kirkkaana: tämä on minua varten ja oikeasti tärkeää.

Copyright © 2014 Le Danseur Terrible

Copyright © 2014 Le Danseur Terrible

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s